Política sobre galetes

T'aviso que en aquest lloc es pot utilitzar cookies quan l'usuari navega per les diferents pàgines de el lloc. Durant l'ús de la nostra pàgina web acceptes i autoritzes expressament l'ús de galetes, d'acord amb la nostra política de privacitat.

Què són les galetes?


Una galeta és un fitxer molt petit que es descarrega a l'ordinador / smartphone / tablet de l'usuari a l'accedir a determinades pàgines web per a emmagatzemar
i recuperar informació sobre la navegació que s'efectua des d'aquest equip.

Per a què serveixen les galetes?


La utilització de les galetes té com a finalitat exclusiva recordar les preferències de l'usuari (llengua, país, inici de sessió, característiques del seu navegador, de informació d'ús de la nostra web, etc.) Recordant les seves preferències sabrem les característiques de l'ordinador que està fent servir i així podrem oferir-li una millor experiència de navegació.
Les galetes poden ajudar al nostre lloc web a distingir el navegador de l'usuari com a visitant anterior i així guardar i recordar les preferències qual puguin haver-se establert mentre l'usuari estava navegant pel lloc, personalitzar les pàgines d'inici, identificar quins sectors d'un lloc han estat visitats o mantenir un registre de seleccions en un "carro de compra".
Així mateix poden ser utilitzades per obtenir informació sobre el trànsit dins de el propi site i estimar el nombre de visites realitzades.
Normalment els llocs web utilitzen les galetes per obtenir informació estadística sobre les seves pàgines web.
Recordeu que recollim dades sobre els seus moviments
i ús de la nostra web com a dades estadístiques, no personals.

Salvaguardes de protecció.


L'usuari pot configurar el seu navegador per acceptar, o no, les galetes que rep o perquè el navegador li avisi quan un servidor vulgui guardar una galeta o esborrar-les del seu ordinador.
Podeu trobar les instruccions a la configuraciò de seguretat en el seu navegador web.
Si us plau, llegiu atentament la secciò d'ajuda del seu navegador per conèixer més sobre com activar el "mode privat". Podrà seguir visitant la nostra web encara que el seu navegador estigui en "mode privat",
per no obstant aixó, l'experiència d'usuari pot no ser óptima i algunes utilitats poden no funcionar.