Benvinguts a GuiesBtt.catNOSALTRES SOM GuiesBtt.cat. Una empresa de rutes en Btt i som també Agència de Viatges. Ens encarreguem de realitzar les reserves, contractar el transport, coordinar les visites, fer un seguiment de les activitats, efectuar les assegurances, ... Nosaltres ens encarreguem de tot perquè vosaltres us sentiu el millor possible durant la ruta. Sigui quin sigui el viatge, la ruta o l'experiència. Perquè som una empresa d'activitats en Btt, respectuosa amb el Medi Ambient i a la recerca de la màxima col·laboració amb l'economia local.
Però també som Agent de Viatges.

Que fem a GuiesBtt.cat?


Som una empresa de turisme sostenible amb bicicleta. Ens dediquem a organitzar rutes en Btt.

Organitzem, dissenyem i creem rutes turístiques, rutes familiars, rutes per gaudir amb els amics, rutes per a experts, rutes monotemàtiques,... en fi, rutes per a tot tipus de clients en entorns naturals. Perquè abastem des de sortides matinals fins travesses de diversos dies; des del Pirineu Català o el Cadí fins a la Terra Alta, o els Ports de Tortosa-Beseit.
Per això som Guies Professionals Titulats en rutes de muntanya.
El nostre objectiu és preparar les rutes més adients per a cada tipus de client. Així, les rutes familiars, habitualment guiades, amb poc quilometratge i escàs desnivell transiten sempre per camins amples i fàcils.

Les propostes per a experts, sempre auto guiades, transcorren sovint per divertits corriols (de pujada i de baixada) en què més hàbils gaudiran de la seva experimentada tècnica


Però nosaltres també fem altres activitats: Tenim bicis de lloguer infantils i per a adults. De totes les mides i característiques. També organitzem activitats escolars i extraescolars. Des de cursos de conducció i seguretat vial fins a classes d'aprenentatge per a infants. Gestionem l'Ecorail, un petit trenet que funciona pedalant en unes bicicletes ubicades en unes plataformes a sobre les vies. Una experiència molt divertida.

Per què nosaltres? Per què GuiesBtt.cat?Perquè en primer lloc, coneixem profundament el territori Recorrem durant dies i dies la zona, parlant amb la gent de l'entorn, amb pagesos, pastors, o també altres ciclistes, a la recerca dels racons més bonics, dels llocs més insòlits -sovint fins i tot força amagats-, del territori per poder preparar el millor recorregut.
Una gorg d'aigües cristal·lines al mig d'un riu, una majestuós avenc a pocs metres de camí, unes impressionants salts d'aigua al final d'un rierol,... poc a poc trobem totes les singularitats del territori per configurar finalment, la magnífica ruta per al gaudi dels visitants.

Perquè comptem sovint amb la col·laboració d'un guia local per dissenyar i crear les nostres rutes. A més som conscients que ningú com ell coneixerà els camins, dreceres, senders de la seva zona.

Perquè fomentem l'economia local. A la recerca dels establiments més característics de la zona, cercant la millor gastronomia local o els productes més singulars del territori. A la Trans Terra Alta, si és època, degustareu la Clotxa o la Truita amb Suc. O la típica Cuina de Bolets a la Trans Pedraforca, si és el temps. I els excel·lents vins de la D.O. Pla de Bages a la Terra de Bacus.

Perquè fomentem l'ús de la bicicleta per recórrer un territori. Sostenible, ecològica i amb el mínim impacte ambiental. Contactem amb la gerència dels Parcs Naturals prèviament per saber per on hem de passar i per on no, respectant les zones protegides. Busquem que el nostre impacte ecològic sigui el mínim possible perquè les properes generacions puguin gaudir també de la mateixa experiència.

I perquè en finalitzar qualsevol proposta ens sentim satisfets en observar la plena satisfacció dels nostres acompanyants.

Descobreix més propostes al nostre web GuiesBtt.cat:www.transpedraforca.cat
www.transterraalta.cat
www.transmoianesbtt.cat
www.transportsbtt.cat
www.terradebacus.cat
www.latranscatllaras.cat
www.transsegarra.cat
www.transprioratmtb.cat
www.transguilleries.cat
www.transmuntanyesdeprades.cat
www.transcorriolsdebacus.cat
www.camiignasiabtt.cat
www.transteruel.com

info@guiesbtt.cat
Tel. 610.355.736
Maria Aurèlia Capmany, 28 . 08250 Sant Joan de Vilatorrada / Cal Brunat. 08694 St. Julià de Cerdanyola.