Benvinguts a GuiesBtt.catNOSALTRES SOM GuiesBtt.cat. Una empresa de rutes en Btt i som també Agència de Viatges. Ens encarreguem de realitzar les reserves, contractar el transport, coordinar les visites, fer un seguiment de les activitats, efectuar les assegurances, ... Nosaltres ens encarreguem de tot perquè vosaltres us sentiu el millor possible durant la ruta. Sigui quin sigui el viatge, la ruta o l'experiència. Perquè som una empresa d'activitats en Btt. Però també som Agent de Viatges.

Que fem a GuiesBtt.cat?


Som una empresa de turisme amb bicicleta. Ens dediquem a organitzar rutes a MTB.

Organitzem, dissenyem i creem rutes turístiques, rutes familiars, rutes per gaudir amb els amics, rutes per a experts, rutes monotemàtiques,... en fi, rutes per a tot tipus de clients. Perquè abastem des de sortides matinals fins travesses de diversos dies; des del Pirineu Català o el Cadí fins a la Terra Alta, o els Ports de Tortosa-Beseit.
Per això som Guies professionals titulats.
El nostre objectiu és preparar les rutes més adients per a cada tipus de client. Així, les rutes familiars, habitualment guiades, amb poc quilometratge i escás desnivell transiten sempre per camins amples i fàcils.

Les propostes per a experts, sempre auto guiades, transcorren sovint per divertits corriols (de pujada i de baixada) en què més hàbils gaudiran de la seva experimentada tècnica


Però nosaltres també fem altres activitats: Tenim bicis de lloguer infantils i per a adults. De totes les mides i característiques. També organitzem activitats escolars i extraescolars. Des de cursos de conducció i seguretat vial fins a classes d'aprenentatge per a infants. Gestionem l'Ecorail, un petit trenet que funciona pedalant en unes bicicletes ubicades en unes plataformes a sobre les vies. Una experiència molt divertida.

Per què nosaltres? Per què GuiesBtt.cat?Perquè en primer lloc, coneixem profundament el territori Recorrem durant dies i dies la zona, parlant amb la gent de l'entorn, amb pagesos, pastors, o també altres ciclistes, a la recerca dels racons més bonics, dels llocs més insòlits -sovint fins i tot força amagats-, del territori.
Una gorg d'aigües cristal·lines al mig d'un riu, una majestuós avenc a pocs metres de camí, unes impressionants salts d'aigua al final d'un rierol,... poc a poc trobem totes les singularitats del territori per configurar finalment, la magnífica ruta per al gaudi dels visitants.

Perquè comptem sovint amb la col·laboració d'un guia local per dissenyar i crear les nostres rutes. A més som conscients que ningú com ell coneixerà els camins, dreceres, senders de la seva zona.

I perquè en finalitzar qualsevol proposta ens sentim satisfets en observar la plena satisfacció dels nostres acompanyants.

Descobreix més propostes al nostre web GuiesBtt.cat:www.transpedraforca.cat
www.transterraalta.cat
www.transmoianesbtt.cat
www.transportsbtt.cat
www.terradebacus.cat
www.latranscatllaras.cat
www.transsegarra.cat
www.transprioratmtb.cat
www.transgarrotxa.cat

info@guiesbtt.cat
Tel. 610.355.736
Maria Aurèlia Capmany, 28 . 08250 Sant Joan de Vilatorrada / Cal Brunat. 08694 St. Julià de Cerdanyola.